Jdi na obsah Jdi na menu
 


JABLEČNÝ OCET

10. 4. 2010

JABLEČNÝ OCET

Výpis z knihy „Jablečný ocet“ od Petera Grunerta

wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Základní nápoj – 2 lžičky do sklenice vody 20 min.před jídlem ráno na lačno.

 

Jablečný ocet podporuje látkovou výměnu – metabolismus tuků

má všeobecný osvěžující účinek na vnitřní orgány ,podporuje trávení

pomáhá při průjmu, zácpě, ozdravění střeva

podporuje odbourávání tuků

povzbuzuje látkovou výměnu – v kůži

podporuje odstraňování jedů a nevyužitelných odpadů z těla kůží

působí preventivně proti metabolickým chorobám

má antiseptické účinky

při nadměrném pocení, při kožních problémech

bolestech uší

na kuří oka

píchnutí hmyzem

při zápachu z úst

krvácení z nosu

posiluje imunitu

proti rakovině

wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

 Pozor! Při nákupu vybírejte jen vyrobený z celých jablek -musí to být uvedeno na láhvi !

wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář